ALBIREA DINTILOR TRATATI PE CANALE

De cele mai multe ori dintii tratati pe canale sufera o modificare in timp a culorii smaltului pierzandu-si transluciditatea. Acestia capata o nuanta spre gri care vine din interiorul dintelui si care nu poate fi tratata decat cu agenti de albire. Un nou agent de albire este plasma ozonata, care datorita puterii foarte mari de oxidare si de penetrare a smaltului este capabila sa aduca culoarea smaltului la nuanta naturala. Procedeul consta in insuflarea acesteia in interiorul dintelui si in cateva minute dintele se albeste.

ALBIREA DINTILOR TRATATI PE CANALE

Albirea dintilor este tratamentul de cosmetica dentara cel mai solicitat de pacienti in cabinetul de stomatologie. Albirea dentara este indicata tuturor pacientilor care doresc sa aiba un zambet luminos si atragator.

Albirea cu OZONYTRON – OZ mai este denumita si Bio-albire deoarece este cea mai sigura metoda de albire. Albirea cu ozon se face intr-o atmosfera controlata si nu determina efecte secundare cum ar fi sensibilitatea dentara, asa cum intalnim la metodele clasice de albire.

Albirea dintilor se face la ambele arcade integral. Sedinta de albire dureaza intre 10 si 15 min si se poate repeta procedura imediat pana la obtinerea nuantei dorite. De obicei sunt necesare intre 1-3 proceduri de albire efectuate in aceeasi sedinta.

Avantajele acestei metode revolutionare de albire dentara sunt:

  • o albirea se poate face imediat dupa sedinta de detartraj, astfel este redusa sangerarea gingivala si activate procesele de vindecare a gingiei datorita prorietatilor dezinfectante ale ozonului.
  • o albire rapida si eficienta
  • o lipsa hipersensibilitatii dentare post-albire
  • o structurile dentare nu sunt afectate (datorita lipsei agentilor de albire)
  • o dezinfectarea intregii guri, determinand reducerea riscului cariogen si a imbolnavirilor parodontale (gingivite, parodontite)
  • o albirea se poate repeta ori de cate ori este nevoie fara aparitia sensibilitatii dentare.
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână
Folosim cookie-uri pentru a monitoriza și menține setările în timpul utilizării site-ului.
Accept
Setări ×
×