NOU IN STOMATOLOGIE

De multe ori, inflamaţiile şi sângerările gingivale cedează greu tratamentului clasic. Una din soluţiile noi de tratament, ce nu implică riscuri şi complicaţii, dar cu un efect virustatic excepţional, este terapia cu plasma ozonata.

De cele mai multe ori dintii tratati pe canale sufera o modificare in timp a culorii smaltului pierzandu-si transluciditatea. Acestia capata o nuanta spre gri care vine din interiorul dintelui si care nu poate fi tratata decat cu agenti de albire.

Terapia cu plasma ozonata poate fi folosita cu scopul de a ucide bacteriile prezente in leziunea carioasa, fara durere chiar si fara anestezic.

O reducere rapida si promta a sensibilitatii dentare, atunci cand aceasta nu este cauza unei carii, este obtinuta dupa folosirea sondei cu plasma ozonata timp de 60 de secunde. Aceasta desensibilizare a dentinei dureaza o perioada mai lunga de timp. Stratul de placa bacteriana prezent pe suprafata dintelui previne penetrarea mineralelor din saliva adanc in tuburile dentinare. Plasma ozonata inlatura acest strat de pe suprafata dintelui, deschide tuburile dentinare largind diametrul acestora ca ionii de calciu si fluor sa patrunda usor in interiorul dintelui. Astfel, plasma ozonata poate rezolva in mod eficient problema dintilor sensibili in cateva secunde iar rezultatele dureaza mai mult decat cele obtinute prin metodele conventionale.

Ceea ce aduce nou aceasta metoda, pe langa tratamentul mecanic cu ace speciale de canal, este irigarea cu ser ozonat si insuflarea amestecului oxigen-ozon cu ajutorul sondei speciale KPX in interiorul fiecarei radacini, dezinfectand in profunzime atat canalul principal radicular cat si canaliculele secundare pe care nici un alt tratament medicamentos sau mecanic nu le poate accesa.

Albirea dintilor este tratamentul de cosmetica dentara cel mai solicitat de pacienti in cabinetul de stomatologie. Albirea dentara este indicata tuturor pacientilor care doresc sa aiba un zambet luminos si atragator.
Albirea cu OZONYTRON – OZ mai este denumita si Bio-albire deoarece este cea mai sigura metoda de albire. Albirea cu ozon se face intr-o atmosfera controlata si nu determina efecte secundare cum ar fi sensibilitatea dentara, asa cum intalnim la metodele clasice de albire.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână
Folosim cookie-uri pentru a monitoriza și menține setările în timpul utilizării site-ului.
Accept
Setări ×
×