NEW IN DENTISTRY

Many times, inflammation and gingival bleeding give way to classical treatment. One of the new treatments, not involving risks and complications, but with an exceptional virustatic effect, is ozonated plasma therapy.

De cele mai multe ori dintii tratati pe canale sufera o modificare in timp a culorii smaltului pierzandu-si transluciditatea. Acestia capata o nuanta spre gri care vine din interiorul dintelui si care nu poate fi tratata decat cu agenti de albire.

Terapia cu plasma ozonata poate fi folosita cu scopul de a ucide bacteriile prezente in leziunea carioasa, fara durere chiar si fara anestezic.

O reducere rapida si promta a sensibilitatii dentare, atunci cand aceasta nu este cauza unei carii, este obtinuta dupa folosirea sondei cu plasma ozonata timp de 60 de secunde. Aceasta desensibilizare a dentinei dureaza o perioada mai lunga de timp. Stratul de placa bacteriana prezent pe suprafata dintelui previne penetrarea mineralelor din saliva adanc in tuburile dentinare. Plasma ozonata inlatura acest strat de pe suprafata dintelui, deschide tuburile dentinare largind diametrul acestora ca ionii de calciu si fluor sa patrunda usor in interiorul dintelui. Astfel, plasma ozonata poate rezolva in mod eficient problema dintilor sensibili in cateva secunde iar rezultatele dureaza mai mult decat cele obtinute prin metodele conventionale.

Ceea ce aduce nou aceasta metoda, pe langa tratamentul mecanic cu ace speciale de canal, este irigarea cu ser ozonat si insuflarea amestecului oxigen-ozon cu ajutorul sondei speciale KPX in interiorul fiecarei radacini, dezinfectand in profunzime atat canalul principal radicular cat si canaliculele secundare pe care nici un alt tratament medicamentos sau mecanic nu le poate accesa.

Tooth whitening is the most requested dental cosmetic treatment of patients in the dentist's office. Dental bleaching is indicated to all patients who want to have a bright and attractive smile.
Whitening with OZONYTRON - OZ is also called Bio-whitening because it is the safest whitening method. Ozone bleaching is done in a controlled atmosphere and does not cause side effects such as dental sensitivity, as we encounter in classic whitening methods.

en_USEnglish
ro_RORomână en_USEnglish
Folosim cookie-uri pentru a monitoriza și menține setările în timpul utilizării site-ului.
Accept
Settings ×
×